DEVIALET PHANTOM Premier en Reactor

Het meest geavanceerde draadloze muzieksysteem ter wereld is meer dan alleen maar een draadloze speaker. Uitgevonden en geproduceerd in Frankrijk en beschermd door 102 patenten, heeft Phantom de wereld van het geluid op zijn kop gezet.

De basis van de Devialet Phantom-serie is een draadloos muzieksysteem van een ongelooflijke kwaliteit. Technisch zeer geavanceerd en met een geluidskwaliteit die iedereen versteld doet staan. De Phantom is een combinatie van een versterker, een DAC, een streamer en een luidsprekersysteem. En dat alles samen in één aantrekkelijke, compacte en stevige behuizing.

De Phantom bezit luidsprekers voor hoog/midden en lage tonen, een versterker/DAC volgens het beproefde Devialet ADH principe en is volledig wifi-bedienbaar met de Spark App. Je kunt er muziekdiensten mee spelen, webradio, Bluetooth en NAScontent. Je kunt het zo gek niet bedenken of het kan met een Phantom.

Draadloze, compacte luidsprekers hebben vaak een probleem met diepe bassen. De lage tonen worden vaak niet, of te zacht, of vervormd weergegeven. De Phantom zal u verrassen met een ongehoorde basweergave, die bovendien strak en mooi klinkt. Devialet is er in geslaagd om een technologie te ontwikkelen die zelfs uit een compact apparaat als de Phantom een zeer indrukwekkende afgrond-diepe bas tevoorschijn tovert. Een Phantom klinkt zacht verfijnd en schoon, maar kan echt brullen als het moet. Ervaar de nieuwe muziekwereld van Devialet.

En nu ook verkrijgbaar: Devialet Reactor, het kleine maar o zo fijne broertje van de Premier serie.

De Reactor is een exclusieve en compacte Bluetooth-luidspreker met goed geluid en veel vermogen, voor mensen die alleen het allerbeste willen – in één apparaat. Gedetailleerd geluid en een diepe bas die je middenrif laat trillen. Leverbaar in een variant van 600 en 900 watt.

De extreemste Phantom tot nu toe… Gold Phantom

In vergelijking met de Silver Phantom heeft de Gold Phantom een grotere versterker met 4500W piekvermogen (tegenover 3000W piekvermogen voor de Silver Phantom en 1200W voor de witte Phantom). De basdrivers zijn goudkleurig (vandaar de naam Gold Phantom). Dankzij een nieuw ontwikkelde titanium tweeter is de weergave nòg gedetailleerder, grootser en volwassener. De Gold Phantom is met groot gemak in staat om elke ruimte gemakkelijk met muziek te vullen. De Gold Phantom kan, zeker wanneer u een stereo-combinatie maakt met twee Gold Phantoms en een Dialog, een traditionele audio-installatie vervangen!

U kunt de Phantom eenvoudig bedienen met de Spark app. En met de optionele Devialet Dialog kunt u met meerdere Phantoms zelfs een multiroom-systeem of een 5.1-surroundsysteem maken. Het is zelfs mogelijk om op die manier 24 Phantoms te koppelen!

Voor de Phantom zijn ook accessoires leverbaar: een stand of muurbeugel, een transport-tas of afstandbediening en de eerder genoemde Dialog.

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider

Maak een afspraak en oordeel zelf

Wij zijn zelf al erg enthousiast, maar wil je zelf komen luisteren en beoordelen? Dat kan, want we hebben een set in onze showroom staan in Oss. Een afspraak maken hiervoor kan via een mail naar kees@leaseapple.nu